WIE WE ZIJN

Wij zijn .
Inventief. Gedreven. Ervaren.
Altijd bereid dat ene stapje méér te zetten.

INVENTIEF

Ten zuiden van San Francisco ligt het bruisende Silicon Valley met wereld bedrijven als Google, Apple, Facebook, Adobe en LinkedIn. Maar ook dichter bij huis is er een Silicon Valley.

In Winkel, waar met een niet aflatende energie onder de overkoepelende naam Silicon Valley in de Polder steeds weer onontgonnen paden bewandelt. Met geavanceerde en exclusieve maatwerk-software of spraakmakende websites met naar wens gedetailleerde statistische info over bezoekers en bereik via Hyperlytics®.

Gedreven

heeft dynamische teams en korte communicatielijnen. Inventief, gedreven, ervaren, altijd bereid dat ene stapje méér te zetten voor een opdrachtgever. Dat betekent voor vaak geen doorsnee werktijden, maar voor de opdrachtgever wel de zekerheid dat er altijd met zijn wensen rekening kan worden gehouden. Natuurlijk beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele freelancers. Programmeurs, grafische vormgevers, tekstschrijvers, SEO/SEA-specialisten en HTML-ers, die allemaal dat unieke DNA hebben.

ERVAREN

streeft naar een lange relatie met iedere opdrachtgever. Daar hoort onderling vertrouwen bij en service. Door de jaren heen hebben we bewezen een uitzonderlijke hoge graad van service in de nazorg te bieden. Mocht een opdrachtgever onverhoopt tóch willen afhaken, dan is er een op maat gesneden continuïteitsplan.

Wanneer er haast is geboden, hoor je in 9 van de 10 keer: 'no worries; we’ll fix it'
Klaar om samen te werken?
Neem contact op