WAT WE DOEN

ontwikkelt unieke digitale producten om efficiënter te werken en beter te communiceren.

UITDAGING

Maatwerk software

bouwt op basis van een briljant idee van een opdrachtgever of op basis van eigen ideeën unieke softwareapplicaties met de nieuwste technieken en methodieken, waaronder Artificial Intelligence.

Maatwerk software

DOORDACHT

Spraakmakende websites

ontwikkelt ook spraakmakende websites. Onze vormgevers creëren keer op keer grafische meesterwerkjes en onze ‘in house’ copywriters op verzoek professionele teksten. Pakkend, doeltreffend en voorbereid op SEO (Search Engine Optimization) om optimale zoekresultaten te krijgen.

De opdrachtgever kan natuurlijk ook zelf teksten aanleveren en beheren met onze unieke, gebruiksvriendelijke SiteManager. Desgewenst kan er ook worden gekozen voor onze betaalbare Basiese ‘prêt-à-porter’ variant met meerdere eigentijdse design websites.

Pasklaar

Voor het ‘draaien’ van bijvoorbeeld websites, wordt vaak gebruik gemaakt van hoogwaardige en beveiligde datacenters waar dag en nacht ‘servers’ hun werk doen. Maar die ‘servers’ zijn nooit de volle 24 uur nodig en dat is niet alleen zonde van bijvoorbeeld elektriciteit, maar ook van opslagcapaciteit, waarvoor door een opdrachtgever wel continu moet worden betaald. Bij ‘Cloud- en Serverless Computing’ betaal je alleen voor de tijd écht wordt verbruikt.

werkt desgewenst ook ‘serverless’. Daarvoor richten we dan bijvoorbeeld een compleet ‘serverless’ platform in bij één van de grootste cloud providers ter wereld. Beginnend bij de website van een opdrachtgever tot aan alle back-end applicaties die nodig zijn om hun ‘core business’ uit te kunnen voeren. De opdrachtgever hoeft dan niet continu voldoende en kostbare (over)capaciteit klaar te hebben staan. Het is ook in één oogopslag duidelijk wáár alle kosten zitten omdat die functies uiteindelijk apart worden afgerekend.

GEDETAILLEERD

Eigen analyse via Hyperlytics®

Meten is Weten. Dus leveren wij onder het label Hyperlytics® unieke meet-software. Wie bezoeken een door gemaakte applicatie? Hoelang duurt zo’n bezoek? Welk device wordt daarbij ingezet? En van waaruit wordt gezocht? Dit zijn overigens maar een paar parameters die anoniem worden vastgelegd. Daar waar vergelijkbare tools stoppen, gaat áltijd een stap verder. Opdat onze opdrachtgevers hun beslissingen op écht bruikbare resultaten kunnen baseren. ‘Big data’ kent voor geen geheimen.

Als zaken complex worden, zoekt door tot de oplossing is gevonden
Klaar om samen te werken?
Neem contact op