Opgeleverd:
website
Senna Racing

Even bijpraten - september 2017

Opgeleverd:
Website Senna Racing

In de afgelopen maanden heeft onder meer de website voor Senna Racing opgeleverd.

Hoe zijn jullie bij terecht gekomen?
Rene van der Meulen: “Als ouders van Senna probeer je haar natuurlijk op alle mogelijke manieren te helpen, ook financieel. Maar uiteindelijk kom je tot de conclusie dat er méér nodig is. Je kunt niet zonder sponsoren, maar hoe haal je die over de streep? Jesper en ik zijn goeie vrienden, dus tijdens een prettige borrel kwam een eigen website al snel als mogelijkheid naar voren om die sponsoren aan te trekken. Ja en dan ligt de koppeling met natuurlijk voor de hand.”

Wat waren de eisen?

Rene van der Meulen: “Voor Senna moest het vooral háár website zijn. Dus een gastenboek voor directe communicatie met haar fans mocht zeker niet ontbreken. Ze zou zo’n website bij wijze van spreken ook zelf moeten kunnen onderhouden, maar het moest tegelijkertijd een serieuze website zijn die sponsoren aanspreekt. Uiteindelijk is het een simpele, maar wel geweldige website geworden. We zijn er apetrots op.”

Levert de website veel reacties op?
Rene van der Meulen: “Hij is nog maar kort in de lucht en bij lancering was bijna iedereen op vakantie. Als iedereen weer aan het werk is en Senna weer op school zit, lopen de aantallen bezoekers snel op. Vooral haar gastenboek gaat voor veel regelmatige bezoekers zorgen.”

gastenboek

www.sennaracing.nl

Terug naar Nieuwsbrief

Neem een kijkje in
de wondere wereld van
Big Jep