Basiese en Basiese XL

Even bijpraten - NR3 Jaargang 2018

Basiese en Basiese XL

Proudly presented by Silicon Valley in de Polder

Silicon Valley in de Polder heeft iets nieuws: ‘prêt-à-porter’ websites. Een maatwerk website op basis van onze eigen, unieke technologie, maar dan met een beperkt aantal ‘smoeltjes’ en een beperkter aantal technische mogelijkheden, vergeleken met onze volledige maatwerk websites.

Een volledige maatwerk website heeft bij ons een uniek design en techniek die helemaal is toegesneden op de eisen van degene die de website door ons laat maken. Bij onze ‘prêt-à-porter’ websites is dat niet het geval. Daar heeft de opdrachtgever de keuze uit drie standaard designs, die weliswaar aangepast kunnen worden aan het kenmerkende ‘smoeltje’ van de opdrachtgever, maar wel binnen dat standaard design en met de standaard techniek die er achter zit. We noemen die ‘prêt-à-porter’ websites Basiese, Afrikaans voor ‘basic’, basis. Doordat we dat standaard design en beperkter techniek meerdere malen kunnen gebruiken, is het prijskaartje anders dan bij volledig maatwerk: € 2.500,-. Daarmee kunnen en gaan we niet concurreren met de onderkant van de website-markt met meer beperkingen dan mogelijkheden. Voor die € 2.500,- krijg je een volwassen website die technisch staat als een huis, die volledig is opgezet vanuit de ‘Mobile First’ gedachte, maar die net iets minder exclusief is als onze échte maatwerk websites.

Basiese_extra

Wie daar niet mee uit de voeten kan of wil, kan kiezen voor Basiese XL. Daarbij heb je in plaats van 3 keuze uit 6 verschillende designs en meer technische hoogstandjes. Waardoor zo’n ‘prêt-à-porter’ website uiteindelijk nóg dichter in de buurt van een volledige maatwerk website komt. Uiteraard hangt daar een forser prijskaartje aan. Basiese XL websites beginnen met € 5.000,-.

Terug naar Nieuwsbrief

Neem een kijkje in
de wondere wereld van
Big Jep