Even
Bijpraten
NR3 Jaargang 2018

Nieuw! Basiese en de webshop van Big Jep  •  Basiese en Basiese XLBlog: Streven naar Nóg Beter  •  Hacker ProofVan Buiten  •  Strip Big Jep

Nieuw! Basiese en de webshop van Big Jep

De afgelopen maanden hebben we niet gedaan wat we vorig jaar nog zo plechtig hadden beloofd, deze Nieuwsbrief in een regelmatige frequentie laten verschijnen. We hadden het te druk met vakanties, we hadden het te druk met het ontwikkelen van nieuwe producten. Ja, en dan schiet zo’n Nieuwsbrief er helaas wel eens bij in. Niet goed te praten, we moeten dat gewoon beter doen. En dus is dat nú al een van onze beloftes voor het nieuwe jaar. Regelmaat.

Een van die nieuwe producten van ons heet Basiese, Afrikaans voor Basis, Basic. Een basis website in verschillende standaard-designs. Simpel, maar wel fris en effectief. Aan een Basiese website hangt behalve onze kenmerkende kwaliteit, onze sublieme service en onze unieke Site Manager uiteraard ook een betaalbaarder prijskaartje. Voor hen die niet meer wíllen of kúnnen betalen. Echt maatwerk kost immers altijd geld.

Je ziet dat ook in de kledingindustrie. Wie gewoon wat leuks wil dragen, gaat naar een van die vele kledingzaken in dorp of stad. Maar wie voor een speciale gelegenheid iets bijzonders wil, iets waar door iedereen over wordt gepraat en waarvan geen tweede op hetzelfde feest rondloopt, kan niet om een couturier heen. Zo’n man als Mart Visser bijvoorbeeld. Als je daar als vrouw komt met hier een pondje meer en daar een onsje minder, ontwerpt hij die alleen voor jou bestemde jurk of dat broekpak dusdanig dat die voor jou voelbare nadelen juist naar voordelen worden omgebogen. Daar zitten dan meerdere pasmomenten bij en dus onvermijdelijk een hoger prijskaartje, want behalve zijn unieke creativiteit en grondstof betaal je ook de uren van het naaien, het passen, het weer naaien, het opnieuw passen, het strijken en noem maar op.

Basiese_2

Mart Visser heeft tegenwoordig naast zijn unieke maatwerk ook een confectielijn, een ‘prêt-à-porter’. Met een eigen, herkenbare stijl, maar dan in vaste maten en meerdere kleuren vertaald, niet langer een uniek exemplaar dus. Dat levert uiteraard een veel prettiger prijskaartje op, want je kunt één en hetzelfde ontwerp meerdere malen gebruiken. Natuurlijk kan de broek dan nog worden ingenomen, indien nodig. Maar dat extra pondje méér of onsje minder kan helaas nooit perfect worden weggewerkt.

Bij Basiese doen wij hetzelfde. Basiese is niet ons unieke en gekende maatwerk, maar heeft wel onze kwaliteit en signatuur. In twee varianten: Basiese met een keuze uit 3 ‘confectie’ designs en Basiese XL met keuze uit niet 3, maar 6 designs en wat meer technische bagage. Basiese XL biedt ook de mogelijkheid van een eigen reisblog of bedrijfsblog, dan wel eigen Nieuwsbrief.

Een ander nieuw product is een eigen webshop rond onze stripheld Big Jep. In die webshop verkopen we exclusieve Big Jep gadgets. Zoals mugs met een IT-knipoog, een geurhanger voor in de auto, een hoogwaardig notitieblok, een muismat of een sleutelhanger. Alles net even anders, maar wel met onze kenmerkende kwaliteit.

Spannend, die nieuwe loten aan onze stam.

Han Avôt, Chief Operational Officer

Neem een kijkje in
de wondere wereld van
Big Jep